Ana içeriğe atla

ARABANIZI WOWWO'DAN ALMAK İÇİN 7 NEDEN

     Son zamanlarda araba sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yöntemlerden biri de Wowwo'dan senetle araba almak. Banka kredisine oranla tüketicilere rakipsiz avantajlar sunan Wowwo şimdiden yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Senetle araba almaya dair toplumda oluşmuş olumsuz imajı bir Yeşil Holding yatırımı olmasıyla yok eden Wowwo; isteyen herkesi %30 peşinatla, kredisiz, kefilsiz araba sahibi yapıyor. Banka kredilerinin ağır geri ödeme koşullarıyla yorulmadan tıpkı mobilya ya da televizyon alır gibi arabanızı alıyorsunuz. 
      Geçmişten günümüze ticarete yön veren baş aktör senet artık otomotiv sektöründe de sahneyi devralıyor. Wowwo ile tüketiciler senetle araba alma ve esnek geri ödeme avantajı yaşıyor. Son zamanlarda adından oldukça söz ettiren ve sektöründe lider konuma yükselen Wowwo neden bu kadar çok tercih ediliyor? Şüphesiz bu talebin arkasında bir güven var. Ancak sadece bu kadar mı? Elbette değil. Wowwo sunduğu rakipsiz fırsatlarla, zamansız kampanyalarıyla tüketicinin kalbinde taht kuruyor. Peki Wowwo'dan araba alanları hangi avantajlar bekliyor? Ya da neden Wowwo'dan senetle araba almalısınız? Sıradaki yazımızla Wowwo'nun avantaj dolu dünyasına ayna tutuyor, Wowwo'nun sizlere en kolay ve güvenilir araba sahibi olmanın yanında hangi fırsatları sunduğunu inceliyoruz. 
 🚫 Wowwo'dan araba alırken kredi notu endişesine yer yok 
      Araba sahibi olmak isteyenlerin yaptığı ilk şey; bankaya gidip taşıt kredisi başvurusu yapmak. Bu süreçte büyük çoğunluğun kredi ürününe hak kazanması olumsuz sonuçlanıyor. Ancak bu kötü senaryo geride kaldı. Çünkü artık Wowwo var. Wowwo ile kredi notunuz önemsiz bir rakama dönüşüyor. 
🏦  Banka kredisi çekmiyorsunuz
         Bilmeyenler için söylemekte fayda var. Wowwo'dan araba alırken banka kredisi çekmenize gerek kalmıyor. Böylece banka skorunuz da korunmuş oluyor. Ayrıca bankaların kredi borçlularına yüklediği ek maliyet giderlerini ödemekle yükümlü de olmuyorsunuz. Çünkü Wowwo senetle araba satıyor. Bu durumda tıpkı oturma grubu alır gibi araba alıyorsunuz. 
🚗 . ⏩ .  🚙 . Wowwo ile araç takas imkanı 
        Wowwo'dan aldığınız arabanızın ödemelerini yaparken başka bir araç beğendiğinizi varsayalım. Bu süreçte Wowwo'dan beğendiğiniz araçla arabanızı takas edebiliyorsunuz. Wowwo ile araba sahibi olmak da değiştirmek de çok kolay!
💵 . Geri ödeme avantajı 
      Aldığınız aracınızı bir yıl sonra değiştirmek ya da satmak istediğinizi düşünelim. Bu süreçte Wowwo, vade farkı indirimi uyguluyor. Ana para borcunuzu indirimli olarak ödeyebiliyorsunuz. Banka kredisindeyse önden ödediklerinizin çoğu faiz gideri olduğu için ana para borcunuz azalmıyor ve ödemelerinizin çoğu faize gidiyor. 
 💰 İster 1 İSTER 10! Yönlendirdiğin her arkadaşın için 1000 TL değerinde Sil-Taksit
       ''Mutluluk paylaştıkça artar'' diyen Wowwo'ya yönlendirdiğiniz her arkadaşınız için 1000 TL değerinde bir taksitiniz siliniyor. Hemen söylemekte yarar var; bu kampanyada bir katılım sınırı bulunmuyor. Yani dilediğiniz kadar arkadaşınızı yönlendirebilir;  hem onları araba sahibi yapabilir hem de dilediğiniz kadar taksitinizi sildirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. 
✅ .  Kasko bedelinde taksitlendirme
       Wowwo aracınızın kasko bedelini aylık ödemelerinize ekler ve size kolay geri ödeme avantajı yaşatır.
 🚗 .  🚘 .  🚙 .   🚚  10.000'den fazla araç seçeneğiyle hem her zevke hem her bütçeye hitap 
       10.000'den fazla marka ve model seçeneğiyle aradığınız aracı Wowwo'da bulmama imkanınız yok! Hem her bütçeye hem de her zevke hitap eden Wowwo'da araba alma nedeniniz ister işiniz ister genişleyen aileniz, ister konforunuz ister güvenlik ve prestijiniz olsun size en ideal araç İstanbul, Ankara ve İzmir showroomlarında mutlaka var. Yine de bir bakayım neler varmış böyle diyenler için adres; www.wowwo.com 
      






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WOWWO'DAN ARABA ALAN VAR MI? WOWWO YORUMLARI VE ŞİKAYETLERİ

     Yeşil Holding'in e-ticaret girişimi olarak hayatımıza giren Wowwo'nun çalışma sistemini, avantajlarını ve rakiplerinden farkına kısaca değindiğimiz yazımız '' Wowwo.com'dan Nasıl Araba Alınır? '' dan hemen sonra tekrar karşınızdayız. Bugün Wowwo hakkında şikayetleri, yorumları ve Wowwo'dan araba alanların birebir aktardığı ''müşteri yorumlarını '' sizlerle paylaşıyor olacağız. Sizler de Wowwo'dan araba almak istiyor ancak Wowwo hakkında bilgi edineceğiniz bir platform bulamıyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız. wowwo.com şikayetler      Wowwo'nun şikayetleri genelde şikayetvar.com gibi siteler üzerinden yayınlanıyor; ayrıca problem yaşayan kullanıcılar dilerse sosyal medya hesabından da yazabiliyor. Sizler için incelediğimiz Wowwo'nun şikayetvar.com kullanıcı yorumlarında çok ilginç yorumlara rastladık. Wowwo'dan araba almamış kişiler şikayette bulunmuş, Wowwo'nun müşterisi olmayan ''sanal kişiler&#

Senetle Araba Satışı Nasıl Olur?

Senetle araba satışı günümüzde yaygınlaşan ve oldukça güvenilir bir uygulamadır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu senet ile satış değil, aracın durumudur. Satın alınacak araç, ekspertiz yaptırılmalı ya da mevcut raporu iyice incelenmelidir. Satın almayı düşündüğünüz aracı tanıdık bir ustaya götürmeli veya ekspertiz raporuna bakılmalıdır. Senetle araç almak istediğinizde bu konuda güvenilir firmaların hizmetlerini tercih ederek araç almak çok daha doğru bir adım olacaktır. Bankadan kredi çekmek istemeyenler ya da kredi başvuruları onaylanmayanlar senetle araç satış fırsatlarından yararlanmaktadır.   Senetle Araba Nasıl Alınır? Senetle otomobil alırken öncelikle araç ile ilgili gerekli inceleme yapıldıktan sonra araç alınmaya karar verilirse, paranın temini aşamasına geçilir. Senetle araba alırken yapılması gereken işlemler: Araç beğenildikten sonra peşinat ödeme durumu anlaşmaya bağlı olarak belirlenir. Peşinat verilmesi, gelecek dönemdeki taksit tutarların

Takasla Araba Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Eğer aracınızı yeni bir araba alırken takas amaçlı kullanmak istiyorsanız bunun için belli başlı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle hem sattığınız hem de alacağınız otomobilin piyasa değerinin sizi aldatmaması önemlidir. Eğer her zaman seçkin bir süreç yaşama amacınız söz konusuysa  wowwo  bütün bunlara yardımcı olan elit bir seçenek olmaya devam etmektedir. Senet Fırsatıyla Araba Almaya Çok Yakınsınız Herkes hemen bir vasıta almak için yeteri kadar paraya ve birikime sahip olamayabilir. Ancak bir miktar maddi gücünüz varsa sizlerde tereddüt etmeden güvenilir şartlarda  senetle vasıta  alma farkını değerlendirebilirsiniz. Yeşil Holding bünyesi altında hizmet veren site, artık belli bir peşinatla kalanını vadeli şekilde ödeme yöntemini sizlerin seçimine bırakmaktadır. Oldukça makul bir faizle bankalara ödeme yapabilir ve senedinizi siteden temin edebilirsiniz. Bütçeye göre bir araba kararı vermek adına araştırmalarınızı isterseniz bilgisayar, dilerseniz cep telefonla