Ana içeriğe atla

İkinci El Otomobilde Senet Dönemi Başladı


İkinci el araç sektörü en hızlı sektörlerin içerisinde yer alıyor. İkinci el araç alınacak ise mutlaka kurumsal hizmet alınması gerekir. Ayrıca kilometre garantisi de verilmesi gerekir. Bu sayede sağlıklı bir sonuç elde edilebilir. Bu konuda sektör içerisinde hizmet veren birçok galerici var. İkinci el araçta güven en önemli etkenler arasında yer alıyor. Bundan dolayı aracın tüm teknik özelliklerini bilinmesi ve gerekli olan ekspertiz raporunun alınması gerekir. 
İkinci El Araçta Senet Dönemi 
İkinci el araç almak istediğinizde bankadan taşıt kredisi kullanabiliyor veya aracı peşin olarak alabiliyordunuz. Ancak kalitesi ile ortaya çıkarak sektörün ihtiyaçlarını karşılayan wowwo firması senetle araç alımı hizmetini sunuyor. Günümüzde ilk olarak ortaya çıkan bu hizmet sayesinde sizde kolay bir şekilde araç sahibi olabilirsiniz. İkinci el araç almak istediğinizde firmaya başvuru yapabilirsiniz.

Size Özel Ödeme Planı 
Firmanın en önemli ayrıntıları size uygun ödeme planı hazırlamanıza yardımcı olmanızdır. Bu sayede bütçenizi sarsmayacak şekilde bir ödeme planı oluşturabilirsiniz. Ödeme planı oluşturacağınız zaman aracın en az %30 tutarının peşin ödenmesi gerekiyor. Daha sonra kalan tutarı 36 ay taksitle ödeyebilirsiniz.
Takas Hizmeti
Firma takas hizmeti ile de müşterilerine yardımcı oluyor. Aracınızı vererek yeni bir araç alımından yararlanabilirsiniz. Firmada yer alan tüm araçlar temiz ve bakımlıdır. Bundan dolayı kilometre garantisi ile de aracınızı daha güvenilir bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. 
Wowwo ikinci el araç sektörü içerisinde lider konumda yer aldığından dolayı kurumsal hizmeti yasal çerçeve içerisinde alabilirsiniz. Tüm araç modellerini inceleyerek size uygun olanı alarak kullanım sağlayabilirsiniz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WOWWO'DAN ARABA ALAN VAR MI? WOWWO YORUMLARI VE ŞİKAYETLERİ

     Yeşil Holding'in e-ticaret girişimi olarak hayatımıza giren Wowwo'nun çalışma sistemini, avantajlarını ve rakiplerinden farkına kısaca değindiğimiz yazımız '' Wowwo.com'dan Nasıl Araba Alınır? '' dan hemen sonra tekrar karşınızdayız. Bugün Wowwo hakkında şikayetleri, yorumları ve Wowwo'dan araba alanların birebir aktardığı ''müşteri yorumlarını '' sizlerle paylaşıyor olacağız. Sizler de Wowwo'dan araba almak istiyor ancak Wowwo hakkında bilgi edineceğiniz bir platform bulamıyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız. wowwo.com şikayetler      Wowwo'nun şikayetleri genelde şikayetvar.com gibi siteler üzerinden yayınlanıyor; ayrıca problem yaşayan kullanıcılar dilerse sosyal medya hesabından da yazabiliyor. Sizler için incelediğimiz Wowwo'nun şikayetvar.com kullanıcı yorumlarında çok ilginç yorumlara rastladık. Wowwo'dan araba almamış kişiler şikayette bulunmuş, Wowwo'nun müşterisi olmayan ''sanal kişiler&#

Senetle Araba Satışı Nasıl Olur?

Senetle araba satışı günümüzde yaygınlaşan ve oldukça güvenilir bir uygulamadır. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu senet ile satış değil, aracın durumudur. Satın alınacak araç, ekspertiz yaptırılmalı ya da mevcut raporu iyice incelenmelidir. Satın almayı düşündüğünüz aracı tanıdık bir ustaya götürmeli veya ekspertiz raporuna bakılmalıdır. Senetle araç almak istediğinizde bu konuda güvenilir firmaların hizmetlerini tercih ederek araç almak çok daha doğru bir adım olacaktır. Bankadan kredi çekmek istemeyenler ya da kredi başvuruları onaylanmayanlar senetle araç satış fırsatlarından yararlanmaktadır.   Senetle Araba Nasıl Alınır? Senetle otomobil alırken öncelikle araç ile ilgili gerekli inceleme yapıldıktan sonra araç alınmaya karar verilirse, paranın temini aşamasına geçilir. Senetle araba alırken yapılması gereken işlemler: Araç beğenildikten sonra peşinat ödeme durumu anlaşmaya bağlı olarak belirlenir. Peşinat verilmesi, gelecek dönemdeki taksit tutarların

Takasla Araba Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Eğer aracınızı yeni bir araba alırken takas amaçlı kullanmak istiyorsanız bunun için belli başlı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle hem sattığınız hem de alacağınız otomobilin piyasa değerinin sizi aldatmaması önemlidir. Eğer her zaman seçkin bir süreç yaşama amacınız söz konusuysa  wowwo  bütün bunlara yardımcı olan elit bir seçenek olmaya devam etmektedir. Senet Fırsatıyla Araba Almaya Çok Yakınsınız Herkes hemen bir vasıta almak için yeteri kadar paraya ve birikime sahip olamayabilir. Ancak bir miktar maddi gücünüz varsa sizlerde tereddüt etmeden güvenilir şartlarda  senetle vasıta  alma farkını değerlendirebilirsiniz. Yeşil Holding bünyesi altında hizmet veren site, artık belli bir peşinatla kalanını vadeli şekilde ödeme yöntemini sizlerin seçimine bırakmaktadır. Oldukça makul bir faizle bankalara ödeme yapabilir ve senedinizi siteden temin edebilirsiniz. Bütçeye göre bir araba kararı vermek adına araştırmalarınızı isterseniz bilgisayar, dilerseniz cep telefonla